شاید برایتان جالب باشد که بدانید روشن بودن چراغ هشدار DRL خودرو خبر از یک مشکل بسیار مهم در چراغ دیلایت ماشین میدهد. دیلایت چراغی است که در قسمت جلویی سپر ماشین و در مجاورت چراغهای اصلی تعبیه میشود و تا وقتی که خودرو کار میکند روشن میماند. با قرارگیری دیلایت در قسمت جلویی خودرو، هر کسی میتواند ماشین شما را تحت هر شرایطی و حتی در هنگام تابش نور خورشید ببیند. بدین ترتیب تمام کسانی که در نزدیکی خیابان یا جاده قرار گرفتهاند، میتوانند متوجه شوند که آیا خودرویی در حال حرکت کردن است یا خیر. اگر میخواهید بدانید که چراغ هشدار DRL به چه معناست، این مطلب را از دست ندهید و همراه اکستریم مگ بمانید.
علت روشن شدن چراغ هشدار DRL خودرو
مهندسان فعال و ماهر در صنعت ماشینسازی، همیشه در مسیر ارتقای سطح ایمنی خودروها و افزایش کارایی آنها حرکت هستند. بدین ترتیب سازندگان و طراحان خودرو سعی میکنند که با سادهترین روشها شما را از بروز اشکال در هر قسمت از ماشین مطلع کنند. چراغ DRL خودرو نیز یکی از مواردی است که روشن شدن آن بیمعنا نیست و به بررسی قسمت جلویی سپر ماشین نیاز دارد. در ادامهی این مطلب به شرح برخی از عوامل تاثیرگذار در روشن شدن چراغ هشدار DRL خودرو میپردازیم.
فیوز چراغ هشدار DRL
قطعا همهی رانندگان و افراد علاقهمند به اجزای داخلی خودرو در جریان هستند که سیستم قدرتمند ماشینها در اصل یک ساختار پیچیده و حساس به شمار میرود. ممکن است یک نوسان یا اتصالی ضعیف در میان قطعات داخلی ماشین به سوختن فیوز چراغ هشدار DRL منجر شود. برای برطرف کردن این مشکل بهتر است در اسرع وقت نزد یک تعمیرکار بروید تا بتوانید از بروز حوادث بعدی جلوگیری کنید.
نصب نادرست چراغ دیلایت
پیشنهاد ما این است که همیشه تعمیرات اساسی یا حتی کوچک خودروی خود را به افراد کاربلد و ماهر بسپارید. یکی از علل روشن شدن چراغ هشدار DRL میتواند این باشد که تعمیرکار در زمان نصب چراغ دیلایت دقت کافی را به خرج نداده است. این امر علاوه بر اینکه امنیت حرکت خودرو را تحت تاثیر قرار میدهد، ممکن است در عملکرد سایر اجزای ماشین نیز اختلالاتی ایجاد کند.
دستکاری سیمکشی مربوط به چراغ هشدار DRL
طبق تصورات برخی افراد چراغ دیلایت با شروع فعالیت خود و مادامی که روشن است، باتری ماشین را خیلی سریعتر به سمت فرسودگی میبرد. به همین دلیل آنان به این فکر میافتند که با دستکاری سیمکشی و قطع کردن چراغ دیلایت دوام باتری را بالا ببرند. اما باید بدانید که این مسئله تصوری نادرست است و چراغ دیلایت برای روشن ماندن خود به انرژی بسیار ناچیزی نیاز دارد. قطع کردن دیلایت به هیچ وجه توصیه نمیشود، زیرا ایمنی رانندگی را پایین میآورد و حتی در بعضی کشورها ممنوع است.
مزایای روشن شدن چراغ هشدار DRL
قطعا طراحی شدن هر بخش از یک خودرو حکمتی دارد و هیچ قطعهای در ماشین نیست که به درد راننده و سرنشینان نخورد. چراغ DRL خودرو هم یکی از قطعات مهم هر خودرویی است که وجود آن شامل امتیازات مورد توجهی میشود، مثلا:
- جذابیت خودرو: صرف نظر از نقش حیاتی و باارزش دیلایت در جلوی سپر ماشین، این چراغ جلوهی بسیار چشمنوازی به هر خودرویی میبخشد. صادقانه بگوییم که در برخی از مدلهای مدرن خودرو، این چراغ دیلایت است که اکثر عابران را مسحور و مجذوب ماشین میکند.
- پایین آوردن مصرف انرژی: روشنایی چراغ هشدار DRL خودرو جایگزینی است برای چراغهای مهشکنی که در آب و هوای نامساعد و یا آلوده مورد استفاده قرار میگیرند. از این رو، چراغ هشدار DLR که بسیار کممصرف است، میتواند از بروز تصادفات رانندگی در شرایط برفی و بارانی جلوگیری کند.
- ایمنی در حرکت: امنیت در حین رانندگی از جمله فاکتورهای مهمی است که همهی رانندگان باید اهمیت ویژهای برای آن قائل باشند. چراغ دیلایت باعث میشود که خودروی در حال حرکت به راحتی دیده شود و به سایر ماشینها، عابرین پیاده و… برخورد نکند. با این حساب همهی افراد حاضر در خیابان یا جاده با مشاهده چراغ دیلایت یک ماشین، توانایی این را دارند که واکنش مناسبی نشان دهند.
جمعبندی
حتما شما هم به اهمیتی که نصب شدن چراغ دیلایت در قسمت جلویی ماشین دارد پی بردید. هر رانندهای قبل از شروع به حرکت باید از صحت عملکرد این چراغ و واضح بودن نور آن اطمینان حاصل کند. با اینکه نور چراغ دیلایت از طیف رنگی بین سفید و زرد برخوردار است، اما نقش حیاتی و پرارزشی را ایفا میکند. بنابراین اگر متوجه شدید که چراغ هشدار DRL در صفحه پشت فرمان ماشین سعی میکند توجه شما را جلب کند، به آن بیاعتنایی نکنید. زیرا روشن شدن چراغ هشدار DRL خودرو به این معناست که چراغ دیلایت به درستی کار نمیکند و به بررسی نیاز دارد.